2014-05-28 09:29:19• hírek • Blikk.hu

Alekosznak fáj, hogy elfelejtették

Fotó: Havran Zoltán
Fotó: Havran Zoltán

Már a kutya sem kíváncsi Alekoszra! Az egykori valóságshow-hős, aki a ValóVilág negyedik szériájában diadalmaskodott, majd először az RTL Klubon, később átigazolva a TV2-höz, az Összeesküvőkben keresett magának feleséget, már egyáltalán nem népszerű.


Erről maga panaszkodott Joshi Bharatnak. A FEM3 Másképpen című műsor adásában az egykori sztár arról mesélt, már semmilyen felkérése nincs, senki nem hívja. Az egykori realitygyőztes azt is bevallotta, hiányzik neki ez a felhajtás, ami alig több mint fél évig tartott számára.

- Már semmilyen megkeresés nincs. Fél évig tartott, és nagyon hiányzik. Akkor én ezt nagyon megéltem, mert volt egy hangulata, ahogy jött értünk az autó, elmentünk különböző diszkókba, bejártuk az egész országot - emlékezett vissza Alekosz, aki elárulta, a mai napig rendszeresen leül a számítógép elé, hogy a fellépésekről készült felvételek előtt idézze vissza a múltjának ezt a sikeres és mozgalmas részét.

- Nagyon sok fotót archiváltam abból az időszakból, szoktam nézegetni őket, és közben nosztalgiázom - vallotta be Joshinak a férfi.

Még több bulvár hírt a Blikk.hu-n olvashat, kattintson!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: